3 грешки при избора на парфюм които всеки прави

Днешната тема е за всички онези които все още не са попаднали на своят парфюм и са в постоянно търсене. Каквито и да са причините за да не можете да попаднете на точният аромат независимо дали сте мъж или жена се свеждат до 3 основни грешки, които всеки прави. Те са точкова очевидни и елементарни, че веднъж осъзнаете ли ги ще разберете олко лесно е всъщност да направите правилният избор.Първата основна грешка

Тя е препъни камък за повечето тръгнали на лов за точният аромат е прибързаността. Ами замислете се колко аромата има в магазина в който ходите? Сега си припомнете за кратките 30 минути, защото не вярвам да сте стояли в парфюмерията повече от половин час колко аромата сте приснали върху ръката си или тази на приятеля или приятелката ви която ви придружава? Мислите си, че вашият аромат ще дойде просто ей така ? Истината е че на аромата му трябва време за да разцъфти като цвете, време което вие не сте му дали това е все едно да отидете на пазар за цветя и да ви дадат луковици или корен, който тепърва ще се развива. Разбирате ли, за да откриете точният аромат ще ви е нужно повече време и търпение, така че въоръжете се и с двете и рано или късно ще попаднете на това което търсите.

Втората често правена грешка

Тя е свързана с постоянното натрапване на идеи чрез медиите и рекламите. На мен лично ми се е случвало да си купя парфюм само защото постоянно му виждах рекламата по телевизора и толкова много я виждах че накрая повярвах, че парфюма от рекламата е за мен (Armani Code), но уви това не бе моят аромат. Установих го след няколко дни когато вече се чудех защо и каква е била причината да го взема. Това разбира се не означава че аромата няма да ви пасне просто преди да го вземете бъдете сигурни че това наистина е той, пробвайте мострите в парфюмерията изчакайте да отлежи идеята един 2 дни и чак тогава действайте.

И третата грешка

Тя е тази която и аз съм правила не веднъж, това е лакомията. Да всеки път първо се хвърлям на силните парфюми, ако има 2 еднакви аромата с различна концентрация например EDT и EDP аз винаги пробвах EDP. Самоче тогава не знаех че 2-та парфюма в повечето случаи са с коренно различни аромати или поне осезаеми разлики които могат да направят аромата неприятен за някой. Затова ако ви се предлагат такива аромати бъдете сигурни че ще рпобвате всички видове, така по добре ще добиете представа за това което се предлага и поне малко ще се доближите до разковничето.

Проследявания

URI за проследяване на тази статия

Коментари

Показване на коментарите: Последователно | Нишковидно

Няма коментари

Добавяне на коментар

Звездички означават bold (*текст*), подчертаване се прави с "_" (_текст_)
Стандартните знаци :) и ;) се конвертират в графични изображения
E-Mail addresses will not be displayed and will only be used for E-Mail notifications.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA