Правила, който да спазваме при обслужване на бързи кредити

Всяка година милиони хора теглят ипотеки, бързи кредити, заеми и други видове задължения. За съжаление повечето хора, които използват този вид финансов продукт, виждат само предимствата на заема, но не мислят за възможните последици, които впоследствие причиняват несъстоятелност и фалит. Такива проблеми обаче могат да бъдат избегнати.
Достатъчно е да се следват няколко прости правила за теглене на безопасни заеми и бързи кредити, за да се избегнат неприятните последици, произтичащи от свръхзадлъжнялостта и на практика пълен банкрут.

Първо

Първото и най-важно нещо е да се изчисли общата цена на заема . Повечето хора, когато теглят заеми, се интересуват само от лихвения процент, което е грешка, защото трябва да проверите и всички видове такси за застраховка на заема, такси за обработка, такси за подготовка и др. Само след изчисляване на общите разходи можете напълно съзнателно да обмислете предложението за заем или бързи кредити.

Второ

Второто правило за отговорно поемане на задължения е подходящото изчисляване на бюджета на домакинството за месечните вноски. Винаги трябва да помислите, предвидите и осигурите разполагането на определено количество резерв, когато проверявате дали вашият бюджет ще се справи с плащането на месечните вноските по заема.

Трето

Третото нещо е да се избягва изплащането на заеми и кредити на всяка цена с други кредити и заеми. Подобно поведение може да доведе до явлението на кредитна верига, от което е почти сигурно, че няма излизане - т.е. точка, при която сумата на дълга надхвърля многократно капацитета за изплащане и просто означава фалит. Изключение от това правило са консолидиращите заеми, отпуснати от банки, за да се обединят всички задължения в едно.
С помощта на тези три прости правила можете да избегнете попадането в кредитен капан и неизпълнение, чиито последици са, както лесно се досещате, изключително неприятни от изгубените нерви до загубата на цялото ви притежание в живота.

Доверете се на E-cash.bg за бърз кредит онлайн
Докато сме усърдни и редовни, не закъсняваме с изплащанията, създаваме много добър портрет на себе си. Ако успеем да изпълним даден кредит предсрочно е още по-добре за нас.

Проследявания

URI за проследяване на тази статия

Коментари

Показване на коментарите: Последователно | Нишковидно

Няма коментари

Добавяне на коментар

Звездички означават bold (*текст*), подчертаване се прави с "_" (_текст_)
Стандартните знаци :) и ;) се конвертират в графични изображения
E-Mail addresses will not be displayed and will only be used for E-Mail notifications.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA